Introductie

Werken is meer dan geld verdienen. Dat is het uitgangspunt van ERA Contour. De mogelijkheden om je verder te ontwikkelen zijn voor ons minstens zo belangrijk. Wij willen immers ook onze medewerkers ruimte bieden. Fysieke en mentale ruimte. De mens staat bij ons centraal. Wie echt iets van zijn of haar werk wil maken, vindt bij ons prima mogelijkheden daarvoor. Daarnaast bieden we natuurlijk prima arbeidsvoorwaarden en uitstekende mogelijkheden voor verdere scholing en studie.

We hebben ook regelmatig plaats voor studenten die op zoek zijn naar een leuke en interessante stageplaats of studieopdracht.

Spreekt het bovenstaande u aan en wilt u meer weten over werken bij ERA Contour? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken.

Inspiratiebijeenkomst 2012

Hoe ziet de ERA jeugd de toekomst? Dat was de insteek voor deze inspiratiebijeenkomst. Al onze "jonge" collega's kwamen in grote getalen opdagen, popelend van enthousiasme om, onder de inspirerende leiding van Hanke Lange, het gesprek aan te gaan met de directie.