Ben je student?

Stages
Jaarlijks vinden circa 15 studenten een stageplaats bij ERA Contour. Je kun als stagiair op diverse plaatsen meedraaien: van project-ontwikkeling tot de bouwprojecten in de uitvoering. Ook kun je op diverse afdelingen c.q. bouwplaatsen ervaring opdoen. Wij vinden het heel belangrijk dat een stage leuk en leerzaam is. Als stagiaire word je gezien en behandeld als een volwaardige medewerker.

Afstudeeropdrachten
Ieder jaar voeren studenten allerlei afstudeeropdrachten uit bij verschillende afdelingen van ERA Contour. Het kan daarbij bijvoorbeeld gaan om onderzoeken, strategische studies en gebiedsanalyses. Wij melden geregeld opdrachten aan bij de opleidingen, maar je kunt ook altijd zelf contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken of zelf suggesties te doen voor mogelijke opdrachten.

Trainees
ERA Contour biedt jaarlijks diverse traineefuncties voor afgestudeerden. Als trainee leer je verschillende afdelingen en disciplines binnen ERA Contour kennen, zonder dat je voor de toekomst al in één bepaalde richting wordt gestuurd. Je maakt kennis met diverse afdelingen en functies, zoals Bouwkosten & Logistiek, Werkvoorbereiding en Projectorganisator. Na deze traineeperiode van zo’n 15 maanden bepalen we in overleg de keuze voor de verdere toekomst.

Duaal studeren
Bij deze kwalitatief hoogwaardige onderwijsvorm breng je het derde en vierde studiejaar van een hbo-opleiding binnen een bedrijf door. Je gaat twee dagen naar school en werkt drie dagen als ´medewerker in opleiding´ en verdient zo al een aardig salaris. ERA Contour werkt hiervoor samen met een aantal Hogescholen. Je kunt dit ook doen via de stichting Bouwtalent, een organisatie die zorgt voor de praktijkcomponent van hbo-opleidingen. De stichting fungeert als werkgever die nauw samenwerkt met de onderwijsinstellingen en participerende bedrijven als aannemingsbedrijven, gemeenten en architectenbureaus. Je rouleert tussen twee of drie bedrijven en kunt zo brede werkervaring opdoen.

Startfuncties
Heb je je diploma op zak, dan biedt ERA Contour jou diverse mogelijkheden om je loopbaan te starten. Een uitstekende startfunctie die een goede basis biedt voor tal van functies binnen ons bedrijf is Projectorganisator bij Realisatie, waarbij je je bezighoudt met de organisatorische en technische voorbereiding en procesbewaking van een bouwproject. ERA Contour biedt prima arbeidsvoorwaarden en uitstekende mogelijkheden voor verdere scholing en studie. Personeelszaken vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Meer weten?
Neem dan contact op met Kitty de Gruijter of Isa Diepenhorst van Personeelszaken via personeelszaken@eracontour.nl