Makeovers

“Dat was even schrikken, onze hele flat vernieuwd, terwijl wij erin bleven wonen. Het was niet altijd makkelijk, maar het resultaat mag er zeker zijn.”

Jan (64), flatbewoner

Het is elke keer weer een mooie uitdaging voor ons! Een flat van binnen en van buiten vernieuwen, terwijl de bewoners er vaak blijven wonen. En dan zorgen dat zowel de bewoners als onze opdrachtgever na afloop tevreden zijn. Niet alleen met het eindresultaat, maar ook met de hele procesgang. Renovatie en groot onderhoud projecten passen goed bij onze ambitie steden sterker te maken.

Tevreden bewoners
Communicatie met de bewoners heeft ook bij groot onderhoud en renovatie de hoogste prioriteit. ERA Contour betrekt de bewoners regelmatig bij de werkzaamheden aan hun woning. De contacten verlopen via de opzichter en uitvoerder van het project. Zo maken we een proefwoning die ook door de bewonerscommissie wordt beoordeeld. Er zijn bewonersavonden waarbij informatie over onder meer de planning, de noodvoorzieningen en gebruikte materialen wordt gegeven. Ook bezoeken de opzichter en uitvoerder de bewoners persoonlijk om nadere toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Verder zorgen we ervoor dat de bouwplaatsmedewerkers altijd duidelijk herkenbaar zijn. Deze nauwe samenwerking tussen de bewoners en het uitvoeringsteam dragen bij aan een succesvol verloop van het project.

Makeovers
Bekijk hieronder enkele van onze succesvolle makeovers.

Europarei Uithoorn


 

Florena Amsterdam


 

Florijn Amsterdam


 

Sacramentskerk Gouda


 

Lessepsbuurt Utrecht