LekkerEIGENhuis

Veel mensen willen helemaal geen dure villa: een lekkerEIGENhuis is goed genoeg. Lekker voordelig, lekker snel en vooral lekker EIGEN: naar eigen wens 'op smaak' te maken. Dat is mogelijk.

LekkerEIGENhuis, een TBI-concept, in nauwe samenwerking ontwikkeld door ERA Contour en Koopmans Bouwgroep, combineert een slim en zeer flexibel bouwsysteem met continu onderzoek naar woonsmaken en individuele kopers/huurdersbegeleiding. De basis voor lekkerEIGENhuis is een flexibel bouwconcept waarmee in 12 weken een huis opgeleverd kan worden. De wensen en behoeften van de consument vormen het uitgangspunt hoe de woning eruit komt te zien. Met behulp van de Woonsmaaktekst kiest de consument het gewenste woonprofiel dat gekoppeld is aan een set basisontwerpen. Vervolgens kan hij de woning volledig op smaak maken naar eigen woonbehoefte. 

De configurator zet de basiontwerpen, de vragen en de wensen van de woonconsument rechtstreeks door naar het productieproces. Dat levert een enorme efficiencywinst op. Geen tussenschakels, geen tijdverlies en geen kans op fouten in overdrachtsmomenten. De consument kan zelf de configurator aansturen. Thuis op pc, laptop of tablet, of samen met bijvoorbeeld de makelaar of woonadviseur kan hij zijn eigen woning samenstellen én bestellen. De configurator is ontwikkeld in samenwerking met het European Design Centre, iBuild Green en vijf nationale en internationale technische universiteiten

Vanaf vier woningen al rendabel
Met lekkerEIGENhuis kunnen TBI-ondernemingen binnen 12 weken een starters- of gezinswoning bouwen. De basis is het prefab bouwsysteem SurPlus®Advanta, waarmee het mogelijk en rendabel is om al vanaf vier woningen te bouwen in minimale blokgroottes van twee woningen. Kleine aantallen en snelheid bieden veel kansen voor de doorgang van bouwprojecten in de huidige woningmarkt. Koopmans Bouwgroep realiseerde op basis van dit bouwsysteem al projecten in Hoonhorst, Almere en Zutphen. ERA Contour organiseert momenteel de klantenpanels voor een lekkerEIGENhuis-project in de Rotterdamse Zuidwijk.

Ook voor huurwoningen biedt lekkerEIGENhuis meerwaarde. Door huurders mee te laten sturen bij het op smaak brengen van hun woning ontstaat meer binding bij de woning dan nu vaak het geval is.

Nieuwsgierig naar uw eigen woonpaspoort? Doe dan zelf de Woonsmaaktest.

Kijk voor meer informatie op www.lekkereigenhuis.nl 

:

Edward van Dongen: "LekkerEIGENhuis is snel, betaalbaar en op smaak"

T 06 - 46 21 06 65
E edward.vandongen@era...