Zuidas Miles Building

Living in style

ERA Contour ontwikkelt in het consortium Royaal Zuid samen met Prospect en Bouwfonds Ontwikkeling een gebied waar kosmopolitisch gewoond en geleefd kan worden. Met de ambitie een goede balans te vinden tussen woningen, bedrijven en voorzieningen, belooft de Zuidas een duurzame stad te worden voor iedereen in verschillende levensfasen.
Alhoewel de spectaculaire torens nu voornamelijk nog de sfeer van international business uitademen, zijn alle ingrediënten al aanwezig om het kosmopolitische wonen en leven op de Zuidas mogelijk te maken.

De 71 koopappartementen in Miles Building zijn in te delen in vier types: de stadswoning, het appartement, de waterwoning en het penthouse. Met het ontwerp van Miles Building heeft de architect geprobeerd de kenmerken en kwaliteiten van een villa te vertalen naar gestapelde woningbouw. Villa’s ontlenen hun populariteit aan de wijze waarop ze zijn volgroeid met de vrije ruimte eromheen. Bij Miles Building is deze kwaliteit terug te vinden in de manier waarop het gebouw is georiënteerd op haar omgeving. Zo heeft Miles Building twee gezichten: een bedrijvige en een rustige zijde. De bedrijvige zijde is gelegen aan het Gershwinplein. Aan de rustige zijde, gelegen aan de De Boelegracht, liggen de waterwoningen die deels boven de De Boelegracht zijn gesitueerd.

Miles Building is het eerste volledige koopwoningenblok. Naast Miles Building ontwikkelt Royaal Zuid drie andere projecten. Django Building, Ella Mansions en Duke Towers. Meer informatie hierover vindt u op www.royaalzuid.nl

Programma 71 koopappartementen
Opdrachtgever Consortium Royaal Zuid, een samenwerkingsverband tussen ERA Contour B.V., Prospect Zuidas B.V. en Bouwfonds Ontwikkeling
Architect Jacq. De Brouwer, Bedaux de Brouwer Architecten
Aanbesteding Eigen ontwikkeling
Website www.milesbuilding.nl

Zuidas Miles Building

  • Zuidas Miles Building 52.33666 4.8689642
Google Maps