Bouwprestaties.nl

Bouwprestaties.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite, bedoeld om de nieuwbouwbranche transparanter te maken. Vergelijkingssites als Zoover en Iens worden al veel gebruikt door consumenten, maar voor de aankoop van een (nieuwbouw)huis, was er nog geen vergelijkbare bron van informatie.

Op deze site worden de kopersrapporten die onze kopers invullen via Stichting Klantgericht Bouwen (SKB) samengevat en als beoordelingen gepubliceerd. Elke bezoeker van de site kan deze beoordelingen inzien. Daarnaast kunnen consumenten hun beoordelingen ook via social media delen.

Als deelnemer van de Stichting Klantgericht Bouwen meten we al langer de tevredenheid van consumenten. SKB neemt op ons verzoek na oplevering contact op met de koper om te vragen naar hun tevredenheid in zaken als: verkoop, bouw, oplevering/nazorg en algemene organisatie tijdens de bouw. Op bouwprestaties.nl worden de antwoorden op deze vragen (kopersrapporten) nu dus als beoordelingen gepresenteerd. Elke bezoeker van de site kan deze beoordelingen inzien. Dat maakt ons misschien kwetsbaar, maar ook sterk. Wij laten zien dat wij de klant serieus nemen en de ambitie hebben om onze dienstverlening continu te verbeteren.