Selectie co-makers fijne afbouw

Oproep 8 oktober 2012:
“Wie helpt ons de droom van de klant waarmaken” 
Of het nu gaat om door ons ontwikkelde projecten of om projecten voor en met derden: wij willen samenwerken op kracht, niet op macht. ERA Contour werkt al 20 jaar in de stad, vaak onder moeilijke omstandigheden. Daardoor zijn wij gewend goed te luisteren naar consumenten en producten te maken die voldoen aan hun wensen. Dat noemen wij ‘de consument als co-producent’ en dat doen wij middels co-creatie. Transparant samenwerken met alle partners in het ontwikkel- en realisatieproces om zo het uiterste eruit te halen voor de klant. Alleen dan kun je duurzame wijken realiseren waar mensen met plezier blijven wonen. Maar dit kunnen wij niet alleen. Wij doen dit samen met partijen die deze passie met ons delen.

Dé experts in de markt op dit terrein die projectoverstijgend willen samenwerken en verbeteren. De co-makers die wij zoeken zijn bereid kennis en expertise te delen, willen investeren in de samenwerking, zijn betrouwbaar en hebben een open instelling naar alle in de keten betrokken partijen. Maar bovenal hebben onze co-makers de ambitie het beste toe te voegen van zichzelf om daarmee meerwaarde te leveren voor de klant: betere kwaliteit, een flexibel en betrokken proces, kortere doorlooptijd, minder faalkosten en een lagere kostprijs.


Op dit moment is het selectietraject om co-makers te vinden voor de fijne afbouwketen in volle gang.

Ruim 60 partijen hebben zich aangemeld na onze oproep, na de voorselectieronde zijn hier 22 partijen van overgebleven.

Op 29 november heeft een kick-offbijeenkomst met deze 22 partijen plaatsgevonden. In deze bijeenkomst is de filosofie en methodiek van Prestatie Inkoop uitvoerig toegelicht.

De 22 partijen hebben tot 17 januari 2013 de tijd om de plannen in te dienen.

Het beoordelingsteam leest en beoordeelt vervolgens de plannen. Op basis hiervan zullen er een aantal partijen doorgaan naar de interviewfase, voor de interviews worden mensen van de werkvloer gevraagd, medewerkers die straks bij ERA Contour aan tafel zitten in het voortraject of aanspreekpunt zijn in de uitvoering.

Titel Omschrijving Download
Documenten selectie co-makers fijne afbouw
Selectieprocedure co-makers fijne afbouw