ERA Contour finalist BouwKennis Marketing Jaarprijs 2013

Deel deze webpagina icoon Delen

28 juni 2013

De drie bedrijven die dit jaar strijden om de BouwKennis Marketing Jaarprijs zijn bekend. Uit alle inzendingen waren eerder al tien kanshebbers geselecteerd voor deze prestigieuze prijs. Zij mochten vrijdag 21 juni via een elevator pitch de vakjury overtuigen van de kracht van hun marketingconcept. Hieruit kwamen dit jaar ERA Contour, Niko en ORGA architect als finalisten uit de bus. Donderdag 19 september wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens de BouwKennis Jaarbijeenkomst in theater Spant! te Bussum.

BouwKennis Marketing Jaarprijs
De BouwKennis Marketing Jaarprijs 2013 is dé jaarlijkse vakprijs voor marketingconcepten in de bouw. Ook dit jaar hebben tientallen bedrijven vanuit de gehele kolom zich ingeschreven om mee te dingen naar de titel ‘meest inspirerende marketinginitiatief in de bouw-, vastgoed- en installatiesector’. Uiteindelijk mochten de tien beste concepten zich vrijdag 21 juni via een korte presentatie bewijzen voor de vakjury.

Uitgenodigd waren: SCHÖNOX, Huybregts Systeembouw, ORGA architect, Sdu Uitgevers, ERA Contour, Niko, BUVA, CRH Bouwmaterialenhandel, Saint Gobain Distribution the Netherlands en Whirlpool. Belangrijke criteria waren: de marketingstrategie, de toegevoegde waarde voor de klant, de propositie/positionering van het concept, de communicatieve uitrol, het onderscheidend vermogen en de gestelde doelen en gerealiseerde resultaten. De drie genomineerde initiatieven bieden ieder op eigen wijze een origineel en sterk marketingconcept. ERA Contour heeft haar finaleplaats behaald met De Smaaktuin

BouwKennis Jaarbijeenkomst 2013
De bouwsector staat geen moment stil en krijgt de komende jaren te maken met diverse belangrijke trends. Ook benieuwd wat storytelling, mobile marketing en passief bouwen voor uw organisatie kunnen betekenen? Kom dan op 19 september naar de Jaarbijeenkomst in theater Spant! te Bussum en laat u, samen met 450 andere professionals, inspireren door de interessante en wervelende sprekers. Aanmelden kan via www.bouwkennisjaarbijeenkomst.nl. Neem voor informatie contact op met Kimberley van Ravenswaaij via 010-2066996 of vanravenswaaij@bouwkennis.nl.