Open Huis & Design Sale Hollandse Haven

Deel deze webpagina icoon Delen

28 juni 2013

Op één van de mooiste stukjes Nederland, verrijst bij de Noorderplassen een bijzonder woonproject: Hollandse Haven. Voor dit project heeft Piet Boon het traditionele Hollandse hofje opnieuw geïnterpreteerd. Thuiskomen in je huis, onderdeel van een hof. De plek bij de haven, de charme van het hof en het design van Piet Boon geeft de woningen en het hof karakter. Kom eens kijken en ervaar hoe uniek deze plek en de woningen zijn! 

Hofwoning designed by Piet Boon geheel woonklaar vanaf 289.000 euro!
Wie nu een hofwoning koopt in Hollandse Haven, krijgt niet alleen een fantastische plek om te wonen, maar wordt ook nog eens volledig ontzorgd! ERA Contour biedt u namelijk de mogelijkheid gratis een zogenaamd "woonklaar" pakket af te nemen bij de reeds gebouwde woningen. Wij bouwen uw woning af naar eigen smaak zonder dat het u extra geld kost. U hoeft alleen nog maar te verhuizen! De waarde van dit pakket bedraagt € 21.000.- incl. btw. (Te besteden bij Total Project Lelystad)

Woonklaarpakket
De prijzen voor de drie direct beschikbare woningen zijn aangepast. Ook krijgt u nu bij deze woningen een gratis woonklaarpakket van € 21.000,- . In het woonklaarpakket zit een vloer, keuken en wandafwerking welke geleverd wordt door Total Project in Lelystad. Klik hier voor de prijslijst van deze woningen en bekijk de details hier van het woonklaarpakket. U kunt nu vanaf € 289.000,-- inclusief woonklaarpakket een Piet Boon Hofwoning kopen!

Open Huis & Design Sale 
Op zaterdag 29 juni zijn de modelwoning en de overige woningen die nog te koop zijn open voor bezichtiging. Daarnaast zijn er enkele meubelen en accessoires te koop van Baden Baden. Kom gerust een kijkje nemen!

Open Huis & Design Sale
Zaterdag 29 juni 2013
11.00-15.00 uur
Schootsteek 14, Almere

Meer informatie?
Neem contact op met: Makelaardij Van der Linden tel: 036-5330077 Hoekstra en Van Eck Makelaars tel: 020-6360580. www.hollandsehaven.nl